We rock IT.

Wirokit on turvallisten tietoverkkojen ammattilainen sekä kriittisten järjestelmien asiantunteva kehittäjä.

Pääkonttorimme sijaitsee Seinäjoen keskustassa.

Tervetuloa Wirokitiin!

Yrityksestämme löydät yhteensä 18 iloista IT-veikkoa, joilla kaikilla on useamman vuosikymmenen kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä järjestelmäprojekteista. Juuremme ulottuvat vuoteen 1985 asti.

MITÄ ME TEEMME?

Oletko kuullut koskaan TETRA-verkosta tai LTE:stä? Me kehitämme ja testaamme monimutkaisia tietoverkkoja sekä niihin liittyviä kriittisiä järjestelmiä. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaidemme ratkaisut ovat toiminnassa ja saatavilla kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

PITKÄAIKAISTA KUMPPANUUTTA

Asiakkaamme ovat luottaneet palveluihimme jo peräti parin vuosikymmenen ajan. Pyrimme muodostamaan tiiviitä ja pitkäaikaisia kumppanuuksia, jolloin pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman yksilöllistä palvelua.

AMMATTILAISET ASIALLA

Jokainen asiantuntijamme on työskennellyt alalla noin 20 vuotta. Pitkästä historiasta huolimatta kuljemme ketterästi kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia ja pidämme samalla ammattitaitomme aina ajan tasalla!

TURVALLISUUS EDELLÄ

Projektiemme luonteesta johtuen noudatamme kaikessa toiminnassamme erittäin tiukkoja kansainvälisiä standardeja sekä turvallisuusvaatimuksia

Hei sinä siellä!

Haluatko mukaan railakkaaseen joukkoomme?

Avoimet työpaikat päivittyvät urasivustolle, josta löydät myös tulevat työkaverit. Voit myös jättää yhteystietosi, jos sopivaa työpaikkaa ei ole avoinna.

TSEKKAA meidän URASIVU

Ota yhteyttä

Puskantie 16
60100 Seinäjoki
Suomi

info(at)wirokit.com

Y-tunnus: 2911678-7

Tuukka Rantala, CEO
+358 40 513 3613

Jami Saarikoski, Executive Chairman
+358 40 550 6983

etunimi.sukunimi(at)wirokit.com

© 2022 Wirokit Oy